Wie zijn we? Wat doen we?


SEALPROF is ontstaan uit een andere firma die sinds 1993 actief is in de bouwsector met name : gevelwerken , silicone en afdichtingswerken en het plaatsen van brandwerende dichtingen.

Door de jaren heen hebben wij ontdekt dat er meer en meer gewerkt wordt aan duurzaam bouwen. 10-jarenlange garantie-periodes dienen door de aannemers gegeven te worden. Op projecten zoals : "de scholen van morgen" worden zelfs 30-jaar lange contracten afgesloten waar de aannemer de nazorgen tot zich neemt. De slimmere aannemers werken bijgevolg liever met KWALITEITSPRODUKTEN. Bouwen is tegenwoordig net iets meer dan enkel een dak boven het hoofd. Het is een investering!!


En net omdat IEDERE belg geboren is met een baksteen in de maag , vinden wij dat IEDEREEN in de mogelijkheid moet zijn om aan deze produkten te geraken. Zowel de professional als de zelfbouwer kan bijgevolg bij ons terecht. Wij maken het verschil dat wijzelf jarenlange ervaring hebben op de werkvloer , en nog steeds leren we iedere dag bij..


Vandaar dat wij SEALPROF hebben opgericht. ons motto : kwaliteit is echt niet duur , het is een investering!! Sealprof : uw partner in bouwprodukten. Verder organiseren wij voor de professionals samen met onze produktleveranciers tal van opleidingen. Meer hierover vindt je onder de rubriek opleidingen.

Openingsuren


Aangepaste openingsuren tijdens het kerstverlof!
Tijdens het kerstverlof van 24/12 - 8 januari zijn afhalingen mogelijk na telefonische bestelling. We zijn iedere dag bereikbaar op het nummer: 0032 478 53 76 65


Doe uw bestelling op tijd dan kunnen we ze nog klaarzetten!

Alle weekdagen open van 08:00 tot 18:00
Zaterdag open van 09:00 tot 13:00.